Confidentialitate

Redactia noastra depune eforturi permanente pentru a proteja intimitatea si imaginea tuturor utilizatorilor acestui site.

Mai jos gasiti un set de reguli minimale ce guverneaza politica de confidentialitate a site-ului mulinete.ro

La fel ca marea majoritate a site-urilor, mulinete.ro foloseste fiserele de tip cookie destinate colectarii de informatii referitoare la comportamentul vizitatorilor site-ului nostru, ce sunt stocate si vor fi utilizate in viitor pentru a ne imbunatati calitatea serviciilor si a informatiilor oferite.

Acestea sunt instalate in mod automat in urma cererii unui server web  si nu pot accesa sau colecta informatiile stocate in calculatorul in care vor fi gazduite.

Aceste informatii sunt stocate intr-un mediu securizat, pe serverele special criptate ale companiei Google si nu vor fi distribuite tertilor.

Utilizatorul poate refuza instalarea fisierelor mentionate mai sus prin modificarea unor setari ale calculatorului sau browser-ului, dar isi asuma riscul de a nu mai putea folosi informatiile furnizate de mulinete.ro la intreaga capacitate.

Site-ul nostru nu va culege sau stoca date personale sau orice alte informatii de contact ce pot duce la identificarea vizitatorilor.

Prin accesarea site-ului va exprimati acordul asupra politicii noastre de confidentialitate.

Redactia noastra va actualiza periodic aceasta politica de confidentialitate cu cele mai noi reglementari in domeniu.

In cazul in care aveti nelamuriri sau adaugiri, va rugam sa utilizati formularul disponibil in sectiunea Contact.