Termeni si conditii

Mulinete.ro este destinat in special iubitoritorilor pescuitului si pune la dispozita utilizatorilor in mod gratuit toate informatiile de pe acest site.

Mai jos se regasesc termenii si condiile in care se face accesul pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni va rugam sa nu intrati pe site.

Accesul este conditionat de acceptarea regulilor de mai jos.

Prin accesarea site-ului nostru va manifestati acordul sa exonerati de orice raspundere administratorii si mulinete.ro de orice actiuni judiciare si sunteti de acord sa suportati cheltuielile de judecata ce si-ar putea face aparitia in cazul in care se vor incalca prevederile din acest document.

Utilizatorii nu trebuie sa posteze comentarii obscene, ireventioase sau rasiste si trebuie sa manifeste respect fata de toti membrii comunitatii, indiferent de statutul acestora.

In cazul unor diferente de opinii, va rugam sa combateti ideile manifestate, nu persoanele.

Mulinete.ro nu ofera nici  o garantie asupra informatiilor furnizate de terti sau de parteneri.

Redactia noastra isi manifesta dreptul de a nu sterge articolele postate de utilizatori indiferent daca aceasta cerere este primita din partea titularului postului sau a unui alt utilizator.

Mulinete.ro isi rezerva dreptul de a nu posta comentariile ce ridica anumite semne de intrebare.

Materialele si informatiile din site-ul nostru sunt destinate exclusiv folosirii personale. Este interzisa preluarea acestora fara acordul redactorilor nostri.